ŞIRNAK / SİLOPİ - Silopi Bilim ve Sanat Merkezi

Üstün Yeteneklilerin Eğitimi Kongresi'ne Katılım Sağladık..

Genel Müdürlüğümüz ve Gazi Üniversitesi İşbirliğiyle Ankara'da düzenlenen 8.Ulusal Üstün Yeteneklilerin Eğitimi Kongresi'ne kurum müdür yardımcısı Ahmet Kutlu katılım sağladı.

İlçemizde ve kurumumuzda yaptığı çalışmayı sunarak ayrıca Genel müdürümüz Sn. Doç. Dr. Mustafa OTRAR'a ve daire başkanlarımıza kurumumuzda yapılan çalışmaları, kurumumuzun ve velilerimizin talepleri iletildi.

Genel Müdürlüğümüze bu güzel kongre ve ilgi alakalarından dolayı teşekkür ederiz..

İl Milli Eğitim Müdürümüzü Ziyaret Ettik..

Kurum müdürümüz ve müdür yardımcımız İl Milli Eğitim Müdürü Sn. İzzettin AYDIN'ı ziyaret etti..

-Bilsem Atölyelerimizin donatım ihtiyaçları

-Velilerimizin Bilsemden beklentileri

-Bilsem vizyonumuz, misyonuz ve planladıgımız çalışmalar hakkında kendileri bilgilendirildi.

İlgi ve alakalarından dolayı  milli eğitim müdürümüze teşekkür ederiz.

Mrt

Bilsem Öğrenci Seçme Sınavı'na Giren Öğrenciler Okulumuzu Ziyaret Ettiler.

Ş.J.Er Halil Barkın İ.O öğrencilerİNden Bilsem öğrenci seçme sınavına girenler, Bilsem programları ve atölyelerimiz hakkında bilgi almak kurumumuzu gezdiler.

Atölyelerimiz ve Bilsem programları hakkında bilgilendirildiler.

Ziyaretlerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

DÜNYANIN EN İYİ RESSAMLARI

Mrt

UYUM HAFTASI PROGRAMIMIZ BAŞLADI.

Mrt

3D YAZICIMIZIN KURULUMUNU YAPARAK İLK ÜRÜNÜMÜZÜ ALDIK.

Mrt

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ BAŞVURUMUZ KABUL EDİLMİŞTİR. HAYIRLI OLSUN.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ İLE "BİLİM Mİ DAHA ÖNEMLİ" "SANAT MI DAHA ÖNEMLİ" KONULU VERİMLİ BİR MÜNAZARA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

KURUMUMUZDA MÜZİK ALANINDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN MÜZİK ATÖLYEMİZİ KURDUK. ATÖLYEMİZD EÇEŞİTLİ MÜZİK ALETLERİ YER ALMAKTADIR.

Mrt

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MURAT BİLEN KURUMUMUZU ZİYARET EDEREK ATÖLERİMİZDE İNCELEMELERDE BULUNDU. OKULDA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER ALDI.