ŞIRNAK / SİLOPİ - Silopi Bilim ve Sanat Merkezi

Ock

Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Kanılama Kılavuz  doğrultusunda 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılacak olan bilim ve sanat merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ilişkin  öğretmen eğitimlerimiz yüksek katılımla tamamlanmıştır.

Ock

Ara

2.Ulusal Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitiminde PDR Hizmetleri Kongresi’ne katılım sağladık.

Merkez müdürümüz Hacı ENCU ve merkez müdür yardımcımız Ahmet KUTLU tarafından yapılan çalışma kongrede sunulmak üzere kabul edilmişti.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gaziantep’te düzenlenen 2. Ulusal özel yetenekli öğrencilerin eğitiminde PDR hizmetleri Kongresi’ne ilçemizde ve merkezimizde yaptığımız “ Gelecek Tasarımı aile psiko eğitim programının özel yetenekli öğrenci ailelerinin gelecek tasarımı üzerindeki etkisi “ konulu çalışmayı sözlü bildiri olarak sunduk.

Ara

Velilerimize Yönelik "Gelecek Tasarımı Aile Psikoegitim Programı" mız  Tamamlandı..

Üstün yetenekli öğrencilerin kariyer geleceklerinde önemli bir yere sahip olan aile eğitimlerimizin I. grubu tamamlandı.

Programımız 4 oturum 8 etkinlik olacak şekilde sürdü.

İlerleyen haftalarda velilerimize yönelik yeni eğitimlerimiz devam edecektir.

Ara

Merkezimizde yaptığımız çalışma 2.Ulusal Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitiminde Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri Kongresi'nde sunulmak üzere kabul edildi.

Veliler Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kurum veli işbirliğini geliştirmek amacıyla veliler toplantımızı gerçekleştirdik

-Bilsem ve özel yetenekli öğrenciler

-Atölyeler

-Projeler ve programlar

-Kurumun iş ve işleyişi konularında velilerimizle istişare edildi..

Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz..

Ara

Öğretmenler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kurumumuzun iş ve işleyişi

Ulusal ve uluslararası projeler

Atölye programları

Öğrenci ve öğretmen programları

Bilsem Yönergesi

vb. birçok konuda merkezimizin çalışmalarını daha etkili kılmak için öğretmen ve idarecilerimizin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi..

Kas

Velilerimize Yönelik "Gelecek Tasarımı Aile Psikoegitim Programı" mız başladı..

Üstün yetenekli öğrencilerin kariyer geleceklerinde önemli bir yere sahip olan aile eğitimlerimize bugün başladık..

Programımız 4 oturum 8 etkinlikle devam edecektir..

Kas

Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa OTRAR, 81 ilimizde bulunan 395 Bilim ve Sanat Merkezi müdürleri ile özel yetenekli öğrencilerin eğitimine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vermek ve eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirmek amacıyla çevrim içi toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya kurum müdürümüz Haci ENCU katılım sağladı.

Kas

Üstün Yeteneklilerin Eğitimi Kongresi'ne Katılım Sağladık..

Genel Müdürlüğümüz ve Gazi Üniversitesi İşbirliğiyle Ankara'da düzenlenen 8.Ulusal Üstün Yeteneklilerin Eğitimi Kongresi'ne kurum müdür yardımcısı Ahmet Kutlu katılım sağladı.

İlçemizde ve kurumumuzda yaptığı çalışmayı sunarak ayrıca Genel müdürümüz Sn. Doç. Dr. Mustafa OTRAR'a ve daire başkanlarımıza kurumumuzda yapılan çalışmaları, kurumumuzun ve velilerimizin talepleri iletildi.

Genel Müdürlüğümüze bu güzel kongre ve ilgi alakalarından dolayı teşekkür ederiz..

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüzü Ziyaret Ettik..

Kurum müdürümüz ve müdür yardımcımız İl Milli Eğitim Müdürü Sn. İzzettin AYDIN'ı ziyaret etti..

-Bilsem Atölyelerimizin donatım ihtiyaçları

-Velilerimizin Bilsemden beklentileri

-Bilsem vizyonumuz, misyonuz ve planladıgımız çalışmalar hakkında kendileri bilgilendirildi.

İlgi ve alakalarından dolayı  milli eğitim müdürümüze teşekkür ederiz.

Bilsem Öğrenci Seçme Sınavı'na Giren Öğrenciler Okulumuzu Ziyaret Ettiler.

Ş.J.Er Halil Barkın İ.O öğrencilerİNden Bilsem öğrenci seçme sınavına girenler, Bilsem programları ve atölyelerimiz hakkında bilgi almak kurumumuzu gezdiler.

Atölyelerimiz ve Bilsem programları hakkında bilgilendirildiler.

Ziyaretlerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

DÜNYANIN EN İYİ RESSAMLARI